Keder du dig i karantænen? Læs dette

Keder du dig i karantænen? Læs dette

Der er utroligt mange af os danskere der enten er røget i frivillig- eller ufrivillig karantæne disse dage, og det er i høj grad noget der udfordrer vores evne til at igangsætte os selv. Nogen er allerede i gang med den store renovation af have- og hus, mens andre knap nok kan komme ud af sengen.

Coronavirussen er desværre noget der har påvirket os alle sammen i høj grad og denne karantænetid er uden tvivl noget af det nemmeste at være udsat for – hellere det end den egentlige virus. 

Uanset om du er gået i frivillig karantæne eller du er nødsaget til det, så finder du et par gode tips til ikke at miste besindelsen herunder – det er nemmere end du skulle tro.

Du kan rydde op i gamle gadgets

… så du kan få plads til nye! Der er få mennesker der er gode til at smide sager ud, specielt når det kommer til gadgets. Men hvis du alligevel går indenfor os ikke selv synes at der er mere spændende indhold på Netflix, så er det nu du har din chance – få ryddet ud i det gamle rod! 

Du kan med fordel tage nogle af de ting der har lidt højere værdi med til en pantsætter – så kunne det være at du kunne tjene en ekstra skilling til dagen og vejen, hvis du er blevet opsagt eller sat på pause på dit arbejde ved du også at hver en krone tæller i denne tid. 

Vækkeur med lys er selvfølgelig en af de gadgets som du skal gøre plads til, derfor er det også essentielt at du får noget af det gamle rod ud.

Du kan blive klogere – hvis du har selvdisciplin til det

Der er faktisk ikke det som du ikke kan lære på internettet nu til dags. Du behøves ikke at lede længe online efter et kursus der matcher både din hobby og dit niveau før du findet et – her er karantænen det idelle tidspunkt at kaste sig ud i sådanne nogle ting på. 

Det er ofte at man har lyst til at blive bedre til noget, men tiden er der bare ikke – her har du ikke andet end tid og det bør du også udnytte på det kraftigste – det er som sagt kun dumme mennesker der keder sig – så det gør du selvfølgelig heller ikke. 

Det skal have været skidt før det kan arbejde på at blive godt igen 

5 kommentarer
 1. Konrad J. siger:

  Karidata.dk – Hej med jer,, Jeg undrer mig lidt over titlen ‘Keder du dig i karantænen? Læs dette’, men ellers god læsning! 😀
  De bedste hilsner. Konrad J.

 2. Mynte I. siger:

  Konge artikel, Karidata.dk
  Fedt fedt fedt!
  Mvh., Mynte I.

 3. Emil M. siger:

  Hey, Karidata.dk Det sku meget fint Venligste hilsner, Emil M.

 4. Sofie H. S. siger:

  Heja Karidata.dk Tak for at dele nyheden
  Sofie

 5. Hugo A. siger:

  Karidata.dk Hejsa,
  Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. Venlig hilsen, Hugo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *