Overvejelser omkring corona-renovation

Overvejelser omkring corona-renovation

Hvis du er en af de mange danskere der i denne tid går og drømmer om en renovation, så er der en del parametre som du gerne skulle have styr på, før du kaster dig ud i det.

En renovation kan nemlig være lige så god- og nem som den kan være langtrukken og irriterende – det kommer alt sammen an på hvor godt du har planlagt det. Alt efter omfanget på renovationen skal der planlægges alt fra aftaler med en dygtig gulvmand til maledage med vennerne. 

Hvis du til og med gerne vil have renovationen overstået når du engang skal møde på arbejde igen, så handler det virkelig om at have sine planlægningsevner helt på dupperne, ellers kan det godt gå hen og gå galt. 

Jeg har skriblet et par gode overvejelser ned omkring renovationer under tidspres som du med fordel kan læse hvis du er en af de mange mennesker der går med renovationsdrømme.

Hvad skal du starte med?

Der er nogle mennesker der ikke er alt for gode til at lægge ting- og planer i kronologisk rækkefølge, og lige når det kommer til renovationer så er det måske en af de vigtigste ting. Det nytter nemlig ikke noget at du maler hele huset indvendig og så begynder at rive køkken ned bagefter, så scorer du bare dig selv ekstra arbejde på den lange bane og det er noget der koster tid. 

Ved at starte hvor det er smart i forhold til hele renovationsprojektet optimerer du hele processen og sparer dig selv både tid og penge.

Hvor lang tid har du helt præcist?

Hvis du har fuldstændig styr på hvornår du skal tilbage på arbejde, så har du gode forudsætninger for at lægge en plan som du kan blive færdig med før du skal tilbage. Hvis du derimod ikke er så sikker på hvornår, så bør du passe på med at lægge alt for ambitiøse planer for din renovation, det kunne nemlig godt gå hen og gå skidt og ende med at være noget du går og bakser med om aftenen. 

Vær striks med din tidsplan

Er nok det bedste råd jeg kan give i forbindelse med corona-renovationer. Karantænetiden er midlertidig og før vi alle sammen ved af det, så er hele samfundet åbnet op igen og vi skal tilbage til vores normale liv. 

Corona-renovationer er kun sjove og fede at få gjort, hvis du rent faktisk når det til tiden. 

2 kommentarer
  1. Viggo B. siger:

    Heej Karidata.dk Har i behov for flere skribenter? Pft.. Viggo B.

  2. Aya A. G. siger:

    Karidata.dk Hej,
    Dejlig nyhed ;-P Med venlig hilsen. Aya A. G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *