De bedste tjenester til onlinemøder

De bedste tjenester til onlinemøder

I år har vi pludselig oplevet en ny måde at arbejde på. Ikke forbi vi selv har opfundet den, men fordi vi har haft nogle ydre faktorer, der har gjort, at vi har været nødsaget til at se os om efter nogle andre værktøjer, der har kunnet stille sig nogenlunde tilfredse og være fyldestgørende i forhold til vores normale måder at arbejde på. Vi har været tvunget til at finde andre og nye metoder til at kommunikere på, end vi førhen har kunnet gøre det fysisk, og derfor er videomøder blevet en ret stor og populær ting hos mange virksomheder. Det har været altafgørende for at kunne holde kontakten og for at kunne opretholde den arbejdsindsats og undervisningsform, der skulle opretholdes og passes. 

Der findes en række forskellige værktøjer, man kan gøre brug af til online videomøder, og nogle af dem vil vi fortælle om her.

 

1. Zoom 

Det er en nem platform at bruge, hvilket også er noget, Zoom ligger vægt på, og derfor er det en af de ret populære på området, da den er yderst brugervenlig. En af ulemperne kan dog være, at der er nogle, der oplever problemer, der ikke er ens for alle, hvorfor de kan være svære at løse. Det kræver desuden også, at man har en ret stærk internetforbindelse, før det virker optimalt med Zoom. 

 

2. Skype 

Skype kender de fleste af os, og måske har vi tidligere primært stiftet bekendskab med det privat, men det er også en yderst brugt tjeneste til professionelt brug. Det er meget essentielt, at tjenesten er gratis at bruge, hvorfor den også er meget brugt. En af ulemperne er derimod, at du kan tilknytte et mobilnummer til tjenesten, som dog ikke er gratis, desværre. 

 

3. Teams 

Teams udbydes af microsoft, og er også en af de mest brugte hos virksomheder. Den er god, fordi den samler det hele i én app, hvor du også kan sende chatbeskeder til dine kolleger, så hvis I i forvejen bruger det som kommunikationskanal, er det en fordel at forsætte ad denne sti. Det kan dog være, at teams ikke er opsat specielt godt til at sende invitationer ud til gruppekalendere. Ligeledes har hele gruppen adgang til information, der deles, hvorfor det kan være en ulempe indimellem, hvis man ønsker en privatsamtale. 

 

4. Slack

Slacks er en platform, der benyttes som en en chatfunktion i virksomheden. En stor fordel er, at det er hutigt og nemt at bruge både fra computer og telefon, hvor det findes som app, og ligeledes kan man lave brugerdefinerede grupper, hvor der kommunikeres om noget specifikt i de grupper. Det kan dog være en ulempe, at tonen på slack ofte bliver lidt loose og måske har tendens til at være for hygge-agtigt og for personlig fremfor professionel. Desuden koster det mere jo flere mennesker, der benytter slack. 

 

5. Google hangouts 

Det er som udgangspunkt gratis for brugeren, men der kan dog komme gebyrer på, hvis du ønsker at gøre brug af andre funktioner, da det skal tilkøbes. En ulempe er, at man ikke kan være mere end 100 mennesker på samtidig, hvorfor det kan være en ulempe for større virksomheder at benytte sig af. 

 

6. Speak 

Du kan tilgå tjeneste fra samtlige devices, hvilket må siges at være en klar fordel. Der bliver desuden gået meget op i sikkerheden, så du får en sikker behandling af dine personlige data, hvilket er at foretrække. En af de ulemper, der kan være er, at det er en forholdsvis ny tjeneste på markedet, så det kan være svært at finde en 100 % trovædighed endnu, men indtil videre lader det til, de klarer sig rigtig godt. 

7 kommentarer
 1. Alba U. siger:

  Karidata.dk Hullehøj,
  Syntes der er en super fin artikel. 🙂 Rigtig god dag. Alba U.

 2. Lucas Q. siger:

  hej – Karidata.dk Konge artikel
  Lucas

 3. Theodor P. siger:

  Heja Karidata.dk
  Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt.
  Dbh, Theodor

 4. Victoria J. siger:

  kære – Karidata.dk Fedt! Dbh. Victoria J.

 5. Loui M. siger:

  Hej Karidata.dk Ift. De bedste tjenester til onlinemøder, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. 🙂 De kærligste hilsner, Loui M.

 6. Gry F. siger:

  Heey Karidata.dk
  Det sku meget godt Rigtig god aften, Gry

 7. Elias G. H siger:

  Hawdy – Karidata.dk Jeg er fan – andet kan jeg ikke sige!
  Fortsat god aften. Elias G. H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *