Sådan får jeres virksomhed succes med data og IT

Sådan får jeres virksomhed succes med data og IT

Informationsteknologien bevæger sig frem med hastige skridt. Computerhardware bliver hurtigere, billigere og mere mobilt. Nye teknologier såsom sammensmeltninger, blogs, wikier og datasystemeer har fået et nyt liv, og it udgifter til virksomheder er i den grad også blevet vækket til live. 

Men med den stigende vigtighed og effekt IT, kan det blive overvældende for en virksomhed. Et af de største problemer som virksomheder står over for, er at håndtere den overflod af data på markedet. Det er svært for ledere at finde ud af, hvad alle disse systemer, applikationer og akronymer gør, og herunder også beslutte, hvilke de skal købe, og hvordan de med succes kan implementere data. De fleste ledere føler sig dårligt rustede til at navigere i det konstant skiftende teknologi landskab og dermed involvere sig i data aspektet i forhold til IT verdenen. Derfor vil vi her komme med nogle gode råd til, hvordan I kan implementere teknik og data i jeres virksomhed.

Opbygning af en effektiv IT- og datamodel

Teknologiprojekter bliver stigende grad bliver ledelsesmæssige udfordringer snarere end tekniske. Hvad mere er, en veldrevet IT-afdeling er ikke nok. Ledere har et vigtigt ansvar for gennemførelsen af ​​disse projekter.

En måde at opbygge en omfattende datamodel på er at placere IT i en historisk sammenhæng. Økonomer og forretningshistorikere er enige om, at IT er det nyeste inden for en række generelle teknologier og innovationer, som er så vigtige, at de forårsager spring i det økonomiske fremskridt. Elektricitet, transistoren og laser er eksempler på dette, som opstod i det nittende og tyvende århundrede.

Virksomheder kan inkorporere nogle generelle formålsteknologier, såsom transistorer i produkter og andre, som elektricitet, i processer, men alle deler specifikke egenskaber. Udførelsen af ​​sådanne teknologier forbedres dramatisk hen over tid. Efterhånden som folk bliver mere fortrolige med teknikken og slipper deres gamle måder at tænke på, finder de mange anvendelsesmuligheder for disse innovationer. Afgørende teknologier til generelle formål giver større fordele, når folk opfinder eller udvikler noget teknologi, der skaber en styrke, indvirkning og anvendelse.

Disse indsigter gælder også indenfor IT verdenen. Nogle informationsteknologier kan levere resultater uden at dataen og teknikken er helt på plads. Andre lader komplementerne komme frem over tid, og pålægger det stadig data, som de teknisk set har brug for på lang sigt, så snart virksomhederne kan implementerer teknologierne.

Et SEO Bureau Aalborg kan desuden hjælpe jer med at få styr på jeres teknik og data.

 

En kommentar “Sådan får jeres virksomhed succes med data og IT
  1. Nora R. siger:

    Karidata.dk – Howdi,
    Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde. Kærligst. Nora R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *