Læs om fordelene ved ernergimærke her

Læs om fordelene ved ernergimærke her

Hvis du ejer et hus er det lovpligtigt at udarbejde et energimærke. Det er særligt vigtigt ved salg af huset, da et hus simpelthen ikke må sælges før der er udarbejdet et energimærke. Det er derfor vigtigt at du får kontakt med de rette sagkyndige så du får et energimærke hurtigt og som følger alle lovpligtige krav. Hos Danske Bygningssagkyndige står vi til rådighed med et standard forløb som har et energimærke klar inden for fem arbejdsdage. Du kan læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller du kan vælge at blive kontaktet af os direkte ved at følge linket til vores hjemmeside energimærket. Du kan også læse med her, hvor vi giver dig en kort introduktion til hvad energimærkning er og få svar på de mest generelle spørgsmål, som folk oftest sidder med når det kommer til energimærker. 

Hvad er formålet med energimærkning?

Først og fremmest er energimærkning en måde at motivere til energibesparelser og øge effektiviteten inden for anvendelse af energi i bygninger. Derudover er det for interesserede købere også en mulighed for at se, hvilke energi mæssige udgifter der er forbundet med købet. Nogle gange kræver der ikke særlig store forbedringer eller ændringer for at forbedre dit energimærke, og når vores energi konsulent kommer ud til jeres hus kan i tage et grundigt kig og en god snak om dine muligheder. 

Hvad omfatter et energimærke?

Hos Danske Bygningssagkyndige tilbyder vi først og fremmest en begerning af din bygnings forbrug og dens enerimæssige tilstand, som vi beregner ud fra et normalt brug af bygningen. Vi giver også en oversigt over forslag til hvordan du eller potentielle købere af huset kan lave energi besparende foranstaltninger og vi giver råd om hvordan energi forbruget generelt kan reduceres. Alt dette udgør til sammen en beregning af hvad bygningens generelle energimærke er. Denne specifikke beregning baseres på faste retningslinjer fastlagt af energistyrelsen, som vil placere dit hus i en energi mærkningsklasse. 

Hvad koster et energimærke?

På vores hjemmeside kan du indhente et tilbud, som baseres på dit hus størrelse. Generelt er vores priser reguleret af Erhvervsstyrelsen, men vi tilbyder både rabat ved udførelsen og giver ovenikøbet også en tilstandsrapport og et eleftersyn. Derfor bør du kontakte os på vores hjemmeside energimærket og indhente et tilbud, så du kan få dit energimærke. Vi står klar med konsulenter og eksperter, som både kan rådgive jer angående en pris, men også kan komme ud og se jeres hus an. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *